God sommer!

OVBF er ferdig med sin først sesong med aktiviteter og undervisning. Ajahn Nitho er kommet godt i gang med serien om den åtte-delte veien og vi har fått møte mange besøkende på våre fortsatt ustrukturerte fredag-møter i Oslo.

Det har vært en hektisk kort første sesong, med oppsett av mye grunnleggende infrastruktur: bank, nettsider, formelle papirer, vedtekter, web office system, mm. Så mye av grunnlaget er nå på plass, for videre aktivitet.

Når høsten og vinteren kommer, når Ajahn Nitho er ferdig med sitt tre-måneders retreat, og 7 dagers retreatet ved Krøderfjorden er ferdig, starter vi opp igjen. Det blir også, sammen med en munk fra Det vietnameiske buddhistsamfunnet, gjesteopptreden under undervisning til konfirmantene i oktober.

Så ny sesong start i Oslo blir trolig i september.

Musikk: Bensound

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.